dilluns, 30 de novembre del 2015

LA RECEPTA DE LES BLEDES DE L'HORT

Avui hem cuinat les bledes que la setmana passada vam collir.
Aquí us ensenyem com les hem fet:

Hem separat les fulles de les arrels.


Hem rentat les bledes i les hem tallat.



També hem tallat unes patates.


Hem bullit les bledes i les patates.



Hem fregit uns alls i bacon


Hem mescalt les bledes i les patates, aixafant-les.


Hem posat les bledes, les patates, l'all i el bacon tot junt, amb una mica d'oli



 I aquest és el resultat.




Ens les hem menjat per dinar, una miqueta, perquè hem convidat a tots els companys de Secundària i F.L.
Estaven boníssimes!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola soc la andrea

Amp. ha dit...

Ummmmmm si que estaven bones per les cares que feu!!

amparo verdu ha dit...

Que acelgas tan buenas, a Joan le encanta las verduras.