dijous, 21 d’octubre del 2010


HOLA MARES I PARES

AVUI AL MATI HEM ANAT A COMPRAR AL TALLO

EL JOSE HA COMPRAT MACARRONS, EL RUBEN AMANIDA I L'EDGAR PEBRE EN POLS. EL LUCAS ESTAVA A LA PISCINA.

DEMÀ ANEM A FER ESPORT A CAN JOFRESA


FINS DEMÀ

4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA COMPAYNS!
SOC L´ANA GARIN ESTIC FENT ELS DEURES AMB LA MEVA FILLA I ME HE ENRECORDAT DE VOSALTRES.TINC GANES DE VEURE LES VOSTRES CARES.DE SEGUR QUE AQUESTA SETMANA ENS HO PASAREM MOOOLT BE!

Anònim ha dit...

¡¡HOLA!!
ESTA SEMANA ES LA VISPERA DE LA CASTAÑADA ASI QUE SEGURO QUE COMEREIS CASTAÑAS Y PANALLETS. EL EDGAR Y EL LUCAS LOS PROVARON EL SABADO TAMBIEN LA ANDREA Y EL XAVI.
OS MANDO UNA FOTO Y UN BESITO PARA TODOS.
FINA.

Anònim ha dit...

Holaaa!! Som la germana i el pare de l'Antonio Vergara! L'Antonio aquest cap de setmana s'ho ha passat molt be!! El disabte al mati va anar a la piscina, i despres a comprar. A la tarda va anar amb l'esplai al cine! Diumenge vam dinar a casa de la iaia! I diumenge a la tarda va estar jugant al Super Mario. Está molt content perque la setmana passada vam muntar la consola!
Molts petons a toooooooots!!!

Anònim ha dit...

Hola companys.
Sóc el Jose. Aquest cap de setmana l'he passat a caasa. El disabte vaig anar a comprar am el Tete, veient la tele i jugant amb els cotxes.
Y el diumenge vaig anar a fer una marxa per Rubí amb la Encar, el Tete i el David. Consistia en caminar 15 km. Vaig arrivar a casa molt cansat però m'ho vaig passar molt bé.