dilluns, 11 de gener del 2010

El Xavi ens explica que el cap de setmana va fer un vermut molt bo.
Durant les vacances va tenir un accident, es va cremar


La Lorena ha estat jugant amb la nintendo rosa

El Joan ens explica que aquest Nadal ha menjat , canelons, sopa, peix, neules, polvorons i turrons. Li han regalat un camara de fotos. El dia de les campanades van fer una festa a casa seva i va ballar molt.

Al Sergio li han regalat una camara de video amb tripode, unes ulleres de sol, un Iphod

l' Antonio ha anat a la piscina, ha comprat i ha vist la peli de Madagascar

El Lucas ens explica les vacances de Nadal i ens diu que va venir tota la seva família per Nadal , van sopar carn d'olla i van cantar nadales. Aquest Nadal el Lucas ha acompanyat el seu pare a treballar a Barcelona.

l'Edgar aquest Nadal ha menjat amb la família . Un del dia amb uns tiets de França. Va veure al cine la peli "numero 9" .
Els regals que més li van agradar van ser una jaqueta per la moto , una caixa de bombons i uns exercicis per la Wii.

Aquestes vacances el Jose ha estat a Berga , fèia molt fred .Els reis li han regalat un ordinador portàtil i una camara de fotos .

l'Abel ha passat molts dies a casa perquè fèia fred, a la seva germana li han regalat un ordinador portatil i li posa música a l'Abel i li agrada molt.
A l'Abel li han regalat unes sabates , roba, colònia, un pijama ,un nino de l'hormiguero i li ha agradat molt.

El Ruben també li han regalat un portatil nou , un tren i un geomax, també contes del Tintin

A l'Antonio Viudez li han regalat uns ulleres noves.

La Sandra diu que va venir el Papa Noel i li va regalar roba moderna . També li van regalar música. Va celebrar les festes a casa de les seves tietes : Montse, Encarna

El Carlos va celebrar el Nadal en Família. te molts cosins un molt petit.

La Judit ha fet barbacoas a casa seva .

L'Aida ens explica que han passat un Nadal molt bo, ja que l'any passat no va poder celebrar-ho molt perquè va estar a l'hospital .
Van fer moltes coses : anar al cine, dinar, i sortir.

1 comentari:

el dia a dia de secundària 2 ha dit...

Hola companys de secundària 5! hem llegit que us ho heu passat molt bé a les Vacances de Nadal. Esperem que la resta de l'any sigui igual de divertit i que treballem molt al Crespinell. Al nostre bloc hi ha videos de música per escoltar amb un MP3, si hi ha alguna cançó que us agradi la podem posar. Li podeu donar una llista a l'Eric i ho posarà. També podeu mirar el temps que fa si cliqueu a sota de la pregunta: Quin temps fa?

Els vostres companys de secundària 1,3 i 4